Kompetence

Rottespærre i din kloak

Kontakt Alternativ Kloakering for rottebekæmpelse. Har du mistanke om rotter, så er en rottespærre en effektiv måde at stoppe rotter i din kloak og bolig.

Vælg den pakke der passer dig

Herunder har du mulighed for at se vores udvalg af pakker inden for rottesikring.

2.500,- inkl. moms

Pakke 1

​1 stk. rottespærre monteret og installeret af Autoriseret Kloakmester.

Vores mest populære

2.500,- inkl. moms

Pakke 2

​1 stk. rottespærre monteret og installeret af Autoriseret Kloakmester.

  • ​1 års gratis serviceaftale inkl. 1 rensning
  • Fri Efterfølgende serviceaftale 500,- årligt inkl. moms

Hos Alternativ Kloakering er jeg effektiv og professionel. Jeg kommer ud til dig og inspicerer din bolig, og hvis mistanken desværre er rigtig, så opsætter jeg rottespærre. Jeg kan stå for montering af rottespærre i Haderslev, Kolding, Aabenraa og omegn.

Hvordan opsættes rottespærre?

En rottespærre er en anordning, der placeres i afløbssystemet for at sikre, at rotter kun kan passere i sammen retning som spildevandet – væk fra ejendommene. I forbindelse med placering af en rottespærre i kloakken vil der altid være øget risiko for, at vandføringsevnen nedsættes. Derfor kræves det, at en rottespærre monteres af en autoriseret kloakmester.

Få rottesikring ved tegn på rotter i kloakken

Rotter efterlader sig en skarp og ubehagelig lugt, der minder om kloak og svinestald. Derudover efterlader rotter sig ekskrementer. Efterladenskaberne er sorte eller brune, cylinderformede og ca. 6 mm. tykke og 17 mm. lange. De spidser til i den ene ende. Udendørs kan rotter afsløre sig ved umotiverede huller i jorden. Det kan blandt andet være i nærheden af et dæksel eller husets fundament. Synkende fliser eller asfalt og jord kan være tegn på, at rotter har undermineret overfladen. Lyde piben og kradsen i hulmure, under gulvet eller på loftet kan være tegn på rotter.

Kontakt kommunen med det samme

Hvis du ser eller hører tegn på rotter, så henvend dig straks til din kommune. Alle, der ser eller konstaterer rotter på terræn eller i bygninger, har pligt til at indberette det til den kommunale myndighed. Som husejer er man økonomisk ansvarlig for den del af kloakken, der befinder sig inde på egen grund. Et rotteangreb kan, hvis man ikke passer på, meget vel ende med femcifrede beløb til udbedring af skader. De økonomiske skader er dog ikke de værste. Rotten fører forskellige smitsomme sygdomme med sig, hvoraf nogle endda er meget farlige. Derfor er en forbyggende rottespærre altid en god idé som husejer.

Smitterisiko

Den primære smitte sker, når mennesker kommer i kontakt med vand, der indeholder rotteurin. Den mest udbredte, og helt sikkert den vigtigste - og alvorligste - rottebårne sygdom i Danmark er Leptospirose, den er også kendt under navnet Weils syge. Har man været i kontakt med kloakvand, (måske ryddet op i en oversvømmet kælder) og herefter får influenzalignende symptomer, det vil sige høj feber, kulderystelser og smerter i muskler, skal man straks søge læge, og gøre lægen opmærksom på at man har været i kontakt med kloakvand. Sygdommen kan behandles med antibiotika, hvis det sker tidligt i forløbet, når de første sygdomssymptomer melder sig. Hvis sygdommen ikke behandles, er den dødelig allerede efter 3-4 dage.

Er der skader på din kloak?

En undersøgelse af dit kloaksystem med tv-inspektion eller den hurtige røgprøvning kan afsløre, om der er skader på dit kloaksystem og om en rottespærre er løsningen for dig og dit problem.

Kontakt mig i dag for bekæmpelse af rotter, hvis du har mistanke om rotter i din kloak og skal have opsat rottespærre. Jeg giver gerne et tilbud med en så god pris som muligt.

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.