Kompetence

Kloakering i det åbne land​

Kloakering i det åbne land betyder afløbssystemer der etableres i områder uden offentlig kloakering, og hvor spildevandet derfor skal afledes på anden måde.

​Påbud om forbedret rensning​

Har man fra kommunen modtaget et påbud om forbedret rensning, er der samtiddig også stillet et krav om et bestemt renseniveau. Renseniveauet er fasttlagt i fire renseklasser: SOP-SO-OP-O hvor S=Kvælstof, O=Organisk stof, P=Fosfor. Har man fået krav om at rense sit spildevand til SO så skal det altså renses for kvælstof og organisk stof.

Valg af rensemetode​

Ud fra renseklasse og kendskab til de lokale forhold ( som blandt andet er jordbundsforhold, afstand til grundvand, og vandboringer. mm. samt pladsforhold) kan vi nu begynde at se på rensemetode.

Det er for mig yderst vigtigt at kunne præsentere forskellige rensemetoder, og jeg syntes det er spændende at arbejde med de alternative rense metoder, også fordi de ikke indeholder en masse elektriske komponenter,med efterfølgende omkostninger til vedligeholdelse og påkrævet service aftaler. Få eventuelt inspiration til et beplantet filteranlæg her.

Kontakt Alternativ-kloakering for gratis og uforpligtende gennemgang af kloakeringsprojekt.​

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.