Kompetence

Kloakseparering

​Separatkloakering handler om at adskille regn- og spildevand. Regnvand skal frakobles de eksisterende ledninger på din ejendom, så det ikke blandes med spildevandet. 

​Kloakseparering eller separatkloakering er en rigtig god teknisk løsning til at forebygge oversvømmelser, vand i kælderen og udløb af urent spildevand, som kan ødelægge badevandskvaliteten. Jeg udfører kloakseparering i Aabenraa, Kolding, Haderslev og omegn.

Hvorfor kloakseparering?

Kloakseparering betyder, at spildevand fra husholdningen og regnvand opdeles i hver sin kloakledning i stedet for at løbe i den samme ledning, hvilket har mange fordele med sig. Man minimerer risikoen for: Forurening af vandløb og søer, spildevand i kældre og på grunde, oversvømmelse af veje, rotter i de offentlige kloakker og kontakt mellem mennesker og spildevand.

Efter kloakseparering

Der hvor spildevand og regnvand løber i samme ledning er derved kraftig regnskyl kapacitetsproblemer på rørføringer og renseanlæg, dette medfører oversvømmelser på veje og i kældre og på renseanlæg, så det løber direkte ud i fjord og hav, helt urenset. Efter kloakseparering vil regnvand fra veje og tage mm. ikke give anledning til oversvømmelse af renseanlæg. Beskidt kloakvand oversvømmer ikke kældre og veje. Yderligere kan jeg installere regnbede i din have, så regnvand bl.a. kan udnyttes til beplantning.

Hvad betyder det for dig?

På din egen grund skal du selv sørge for at få separatkloakeret fra dit hus og ud til skelbrønden - det er, eller bliver et krav fra kommunen.

Er du berørt? Start med fordel allerede arbejdet nu

Tænk kloakseparering ind i planen, hvis du alligevel skal lave ændringer i haven, eller lave ny belægning i indkørslen. Ved tagrenovering kan man mange gange med fordel flytte nedløbsrørene tættere recipient (modtager for regnvand) det kan være:

Kontakt mig i dag for at høre nærmere. Jeg giver gerne et godt tilbud – og mine priser er altid så billige som muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.