Kompetence

Isolering af kælder​

​​I mange ældre ejendomme er fugt i kældrene almindeligt forekommende, men hvis opfugtningen bliver for kraftig, kan det blandt andet medføre afskallende puds og maling fra væggene, råd og svampeskader på træbjælker, gulve, paneler samt fugtskader på opbevarede genstande og vækst af skimmelsvampe.

Problemerne kan i uheldige tilfælde også medføre ulemper i den overliggende etage og allergiske reaktioner hos beboerne. Derfor skal du få foretaget isolering af kælder af de professionelle fra Alternativ Kloakering.

Fordele ved isolering af kælder

​Der er mange fordele ved isolering af kælder blandt andet økonomiske fordele, som kan ses på varmeregningen. 

Vi har her listet nogle af fordele:

  • Du får en markant lavere varmeregning
  • ​Din bolig stiger i værdi på grund af en bedre energimærkning
  • Mindre co2udledning til gavn for miljøet
  • Et forbedret indeklima
  • ​Ingen skimmelsvamp i husets konstruktion
  • ​Færre udgifter til vedligeholdelse

En isolering af kælder hjælper mod fugt

​Fugt kan sjældent fjernes fuldstændigt fra ældre kældre, men opfugtningen kan reduceres. Fugtproblemer i kældre kan skyldes: indtrængende fugt gennem vægge og gulv, opstigende grundfugt, kondens og utilstrækkelig ventilation, utætte installationer af kloakrør og tagbrønde mm.

Efter at have fastslået årsagerne til fugtskader, vurderes mulige tiltag i forhold til ønsket fugtniveau efter en renovering, hvor resultatet oftest er meget afhængigt af økonomiske ressourcer, der er til rådighed.

Isolering af kælderydervæg​

​Kælderydervægge kan i princippet efterisoleres indefra og udefra. Udvendig efterisolering er mest attraktivt set fra et fugtteknisk synspunkt. Kældervæggen bliver varmere, hvorved risikoen for kondens på den indvendige overflade reduceres. Samtidig vil der ske en øget fordampning til kælderen, som medfører at væggen bliver mere tør

Indvendig efterisolering af kældervægge under terræn er fugtteknisk set meget problematisk, og frarådes generelt. indvendig efterisolering af væggen vil gøre den eksisterende væg koldere, og mindske fordampningen fra den, samtidig med at risikoen for kondensdannelse på den øges. Udover fugtproblemer, giver indvendig isolering ofte også store problemer med kuldebroer, hvor vægge og dæk gennembryder isoleringen.

Kontakt os i dag

Geografisk udfører vi arbejde i Haderslev, Kolding, Aabenraa og omegn. Hvis du vil høre mere om isolering af kælder, så kontakt Alternativ Kloakering i dag på telefon 30 50 97 90 eller e-mail mail@alternativ-kloakering.dk. Vi står klar med gode og vejledning.

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.