Hvad er et omfangsdræn?

​Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, som ligger langs fundament og ydermur på et hus og leder overskydende vand væk.

Vandet kan enten være nedsivende overfladevand fra nedbør eller stamme fra høj grundvandsstand, som skaber et vandtryk mod huset. Omfangsdrænet leder vandet væk fra jorden og fører det til en regnvandsbrønd og videre til kloak og afløbssystem

Hvornår er et omfangsdræn en god løsning?

Det kan være en god idé med et omfangsdræn, hvis du kan se og mærke, at fundament og sokkel suger fugt til sig på grund af for meget vand op ad huset.

Fugt i fundament og sokkel kan give skader på huset, og desuden risikerer du, at der kommer råd og svamp, som giver dårligt indeklima. Endelig kan kælderen være så fugtig, at den stort set er ubrugelig, fx fordi der ligger vand på kældergulvet.

At etablere et omfangsdræn er både et stort arbejde og en bekostelig affære. Derfor er det vigtigt at få lavet en forundersøgelse for at finde ud af, om et omfangsdræn vil løse de problemer, der er. I første omgang er det vigtigt at få bestemt årsagen til fugten og dens omfang. Det er også vigtigt at finde ud af, hvilke jordforhold der er. Omfangsdrænet gør mest nytte i lerjord, mens det fx ikke har den store effekt i sandet jord, hvor vandet hurtigere siver igennem.

Få Professionel, og gratis uforpligtende gennemgang af fugtskader, jeg har mange års erfaring med fugtsanering. Kontakt Alternativ-kloakering din kloakmester i : Haderslev-Kolding-Aabenraa-Vejen.​

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.