Kompetence

Faskiner - LAR​

​​Alternativ Kloakering monterer din faskine. En faskine er en smart slags nedsivningsanlæg at få installeret i haven, så man kan holde regnvandet på grunden og lade det sive ned her i stedet for, at det løber til kloakken.

Med en faskine bidrager du til at læse problemerne med oversvømmelser. Håndtering af regnvand så tæt på kilden som muligt, kaldes i daglig tale for LAR - Lokal afledning af regnvand, eller lokal anvendelse af regnvand. Jeg kan stå for montering af din faskine i Kolding, Aabenraa, Haderslev og omegn.

Få installeret faskine

En faskines funktion er regnvandsafledning, og derfor er der ved en faskine et hulrum i jorden, hvor vandet opmagasineres og nedsives. For at skabe et hurtigt overblik over hvilke elementer, der kan indgå i en LAR - løsning, har jeg listet nogle eksempler op:

 • ​Regnvandsbeholder
 • ​Brug af regnvand til wc-skyl og tøjvask
 • ​Grønne tage
 • Nedsivning på grønne arealer
 • Regnbede
 • ​Infiltrationsbrønd
 • ​Grøfter
 • ​Render
 • ​Bassiner
 • ​Opstuvning på terræn
 • ​Kombinationer af flere løsninger.

Det er vigtigt ved etablering at forholde sig til ekstremregn, hvor løber vandet over i disse situationer. typisk er det ved tagbrønde. Tagbrønde bør flyttes væk fra bygninger og kældre, så vandet ikke gør skade, og anledning til oversvømmelse hvor man ikke ønsker det.

Regnvandsafgift

I Tyskland er der i modsætning til Danmark, en betydelig større interesse i at investere i LAR- løsninger. I Tyskland betaler man både for at udlede regnvand og drikkevand (i Danmark betaler man alene for udledning af drikkevand). Det har fået mange mennesker til at investere i LAR- løsninger, for på den måde at slippe billigere. Og de danske myndigheder arbejder allerede på en tysk-inspireret løsning.

En god løsning med faskine og LAR

Jeg brænder meget for arbejdet med LAR-løsninger, da det er et spændende og kreativt arbejde typisk i tæt samarbejde med kunden. Det er gode løsninger, både med hensyn til klimatilpasning og sikring af vores grundvand. Og ofte også en billigere løsning end traditionelle kloakeringsopgaver.

Mit speciale hos Alternativ Kloakering er at tænke i alternative muligheder, så mine kunder får det bedste stykke arbejde udført, som er langtidsholdbart. Få en professionel, gratis og uforpligtende gennemgang, hvis du vil have etablering af faskine i haven. Kontakt mig i dag for mere information eller et godt tilbud. Jeg giver altid en så billig pris som muligt.

Har du akut brug for en erfaren kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Kontakt mig for et uforpligtende
​tilbud på kloakservice

Hvis du har brug for en kloakmester akut eller i den nærmeste fremtid, så er Jeg klar. Jeg udfører professionelt kloakarbejde i Haderslev, Kolding og Aabenraa. Kontakt mig i dag på telefon eller e-mail herunder.

Hvem er vi?

Alternativ Kloakering

CVR-nummer: 15504773

Her ligger vi

Ørby 20, 6100 Haderslev

Kørende service i hele Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 3050 9790

E-mail: ​mail@alternativ-kloakering.dk

Følg mig

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser fra Google.