30 50 97 90

Send mail

Tv-inspektion​

Med en TV inspektion kan du lokalisere problemet på ingen tid

Med en TV inspektion kan du lette en stor del af kloakarbejdet. En inspektion kan lynhurtigt lokalisere, hvor der er opstået et problem i kloaksystemet. Det kan eksempelvis være et brud i et kloakrør, der ved hjælp af en TV inspektion bliver lokaliseret på meget hurtig vis.

En TV inspektion er en grundig og effektiv metode, når der skal findes problemer i kloakken.

Hvornår er en TV inspektion en god ide?

​Der er ikke mange mennesker, der skænker kloaksystemet en tanke i deres travle dagligdag – det er bare noget, der kører. Hvor ender spildevandet egentlig henne, og hvilken konsekvens fører det med sig? Disse spørgsmål tænker vi nærmest aldrig over. Dog kan det af og til ske, at kloaksystemerne bliver overbelastede, brud opstår og de mange fejl i kloakken viser sin ankomst – ja og ikke at forglemme de mange rotter, der kan komme, hvis der er problemer med kloakken.

En TV inspektion er en god ide at benytte sig af, hvis man har mistanke om, at der er noget helt galt i kloaksystemet. Jo hurtigere man får udbedret problemet, jo mindre bliver risikoen for eventuelle fejl og brud i kloakken. Hvis toilettet ikke skyller korrekt ud, er det en god ide at få foretaget en TV inspektion. Med en tv-inspektion kan man lynhurtigt lokalisere, hvor problemet er og hvordan det skal udbedres.​

Hvordan foregår en TV inspektion? (fotoet viser en revne i rørets V side)​

En TV inspektion foregår således, at en sender bliver skubbet ind i kloakrøret. Senderen/kameraet bliver så ført længere og længere ind i røret indtil problemet kommer til skue. Disse problemer kan bl.a. være rotter, der blokerer i kloakrøret. De optagelser der bliver gjort i kloakrøret, bliver gemt på en USB nøgle, så man senere har mulighed for at bruge det som bevis/dokumentation, hvis eksempelvis er sket en skade, der skal rapporteres til et forsikringsselskab.

En TV inspektion hjælper mig også med at kunne vurdere, hvor stor en skade, der er tale om, og hvordan den løses bedst.

For udførsel at TV-inspektion Kontakt Alternativ-kloakering din kloakmester i : Haderslev-Kolding-Aabenraa-Vejen.​

​KONTAKT OS

Ørby 27

6100 Haderslev

​​

Telefon: 30 50 97 90

CVR: 15504773

mail@alternativ-kloakering.dk

​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JEG TILBYDER

  • Gratis og uforpligtende gennemgang, med udførlig skriftlig tilbudsgivning
  • Alle opgaver kvalitetssikres, jeg er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol og medlem af Danske kloakmestre.

​​Alternativ Kloakering  |  Ørby 27 |  6100 Haderslev   |   CVR: 15504773  | Tlf.: 30 50 97 90 | Mail mail@alternativ-kloakering.dk