30 50 97 90

Send mail

Separatkloakering​

​Separatkloakering handler om at adskille regn- og spildevand. Regnvand skal frakobles de eksisterende ledninger på din ejendom, så det ikke blandes med spildevandet. Separatkloakering er en rigtig god teknisk løsning til at forebygge oversvømmelser, vand i kælderen og udløb af urenset spildevand, som kan ødelægge badevandskvaliteten.

Hvorfor separatkloakering?

​Separatkloakering betyder, at spildevand fra husholdningen og regnvand opdeles i hver sin kloakledning i stedet for at løbe i den samme ledning, hvilket har mange fordele med sig. Man minimerer risikoen for: Forurening af vandløb og søer, spildevand i kældre og på grunde, oversvømmelse af veje, rotter i de offentlige kloakker og kontakt mellem mennesker og spildevand.

Efter separatkloakering

​Der hvor spildevand og regnvand løber i samme ledning er derved kraftig regnskyl kapacitetsproblemer på rørføringer og renseanlæg, dette medfører oversvømmelser på veje og i kældre og på renseanlæg, så det løber direkte ud i fjord og hav, helt urenset. Efter separatkloakering vil regnvand fra veje og tage mm. Ikke give anledning til oversvømmelse af renseanlæg. Beskidt kloakvand oversvømmer ikke kældre og veje.

Hvad betyder det for dig​

​På din egen grund skal du selv sørge for at få separatkloakeret fra dit hus og ud til skelbrønden - det er, eller bliver et krav fra kommunen.​

Er du berørt - start med fordel allerede arbejdet nu​

Tænk separatkloakering ind i planen, hvis du alligevel skal lave ændringer i haven, eller lave ny belægning i indkørslen. Ved tagrenovering kan man mange gange med fordel flytte nedløbsrørene tættere recipient (modtager for regnvand) det kan være:

Geografisk arbejder Alternativ Kloakering i Haderslev, Kolding, Aabenraa og omegn. Kontakt os i dag for at høre nærmere. Du kan kontakte os på telefon 30 50 97 90 eller e-mail mail@alternativ-kloakering.dk.

​KONTAKT OS

Ørby 27

6100 Haderslev

​​

Telefon: 30 50 97 90

CVR: 15504773

mail@alternativ-kloakering.dk

​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JEG TILBYDER

  • Gratis og uforpligtende gennemgang, med udførlig skriftlig tilbudsgivning
  • Alle opgaver kvalitetssikres, jeg er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol og medlem af Danske kloakmestre.

​​Alternativ Kloakering  |  Ørby 27 |  6100 Haderslev   |   CVR: 15504773  | Tlf.: 30 50 97 90 | Mail mail@alternativ-kloakering.dk