30 50 97 90

Send mail

Kloakering i det åbne land​

Kloakering i det åbne land betyder afløbssystemer der etableres i områder uden offentlig kloakering, og hvor spildevandet derfor skal afledes på anden måde.

Påbud om forbedret rensning​

Har man fra kommunen modtaget et påbud om forbedret rensning, er der samtiddig også stillet et krav om et bestemt renseniveau. Renseniveauet er fasttlagt i fire renseklasser: SOP-SO-OP-O hvor S=Kvælstof, O=Organisk stof, P=Fosfor. Har man fået krav om at rense sit spildevand til SO så skal det altså renses for kvælstof og organisk stof.

Valg af rensemetode​

Ud fra renseklasse og kendskab til de lokale forhold ( som blandt andet er jordbundsforhold, afstand til grundvand, og vandboringer. mm. samt pladsforhold) kan vi nu begynde at se på rensemetode.

Det er for mig yderst vigtigt at kunne præsentere forskellige rensemetoder, og jeg syntes det er spændende at arbejde med de alternative rense metoder, også fordi de ikke indeholder en masse elektriske komponenter,med efterfølgende omkostninger til vedligeholdelse og påkrævet service aftaler. Få eventuelt inspiration til et beplantet filteranlæg her.

Kontakt Alternativ-kloakering for gratis og uforpligtende gennemgang af kloakeringsprojekt.​

​KONTAKT OS

Ørby 27

6100 Haderslev

​​

Telefon: 30 50 97 90

CVR: 15504773

mail@alternativ-kloakering.dk

​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JEG TILBYDER

  • Gratis og uforpligtende gennemgang, med udførlig skriftlig tilbudsgivning
  • Alle opgaver kvalitetssikres, jeg er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol og medlem af Danske kloakmestre.

​​Alternativ Kloakering  |  Ørby 27 |  6100 Haderslev   |   CVR: 15504773  | Tlf.: 30 50 97 90 | Mail mail@alternativ-kloakering.dk